Hoppa till sidans innehåll

JULSHOW 2020

12 DEC 2020 18:28
  • Uppdaterad: 12 DEC 2020 18:28

 HEJ ALLA!

HOPPAS NI NJUTER AV LÖRDAGEN PÅ BÄSTA SÄTT. VI FRÅN STYRELSENS SIDA ÄR STOLTA ÖVER ATT FÅ PRESENTERA VÅR FÖRSTA JULSHOW-VIDEO AV FÖRESTÄLLNINGEN "TOMTENISSARNAS JULSEMESTER" SOM SPELADES IN FÖRRA LÖRDAGEN. MED TANKE PÅ ATT VI INTE KUNDE TRÄFFAS FYSISKT FÖR ATT SE ALLA FINA NUMMER SÅ BLIR DET HÄR ETT FANTASTISKT SUBSTITUT.

  • VI RIKTAR ETT STORT TACK TILL VÅRA ENASTÅENDE TRÄNARE FÖR FINA KOREOGRAFIER OCH ERT STORA ENGAGEMANG, OCH SPECIELLT TACK TILL VÅR TRÄNARE MARLEN SOM PROJEKTLETT HELA FILMNINGEN.
  • ETT STORT TACK TILL VÅRA FANTASTISKA GYMNASTER. VILKA FINA PRESTATIONER NI HAR VISAT UNDER HELA HÖSTTERMINEN OCH VAD MYCKET NI HAR LÄRT ER PÅ SÅ KORT TID.
  • ETT STORT TACK TILL JAKOB OCH THOMAS PÅ ALDENLAKE PRODUCTIONS SOM FILMAT HELA JULSHOWEN OCH KLIPPT IHOP JULSHOWEN.

JULSHOWEN KOMMER VISAS KL 20.00 IKVÄLL, DVS. LÖRDAGEN DEN 12 DECEMBER 2020. LÄNKEN ÄR:  HTTPS://YOUTU.BE/H2NY3RDX8KA

EFTERSOM VI INTE TAR BETALT FÖR VÅR JULSHOW I ÅR VORE VI ÄNDÅ TACKSAMMA MED SUPPORTSTÖD SOM EN SYMBOLISK SUMMA PÅ 50 KR (ELLER VALFRITT BELOPP) SOM OAVKORTAT KOMMER GÅ TILL FÖRENINGEN DVS. TILL ALLA GYMNASTER I FÖRENINGEN. FÖRENINGENS BANKGIRO-NUMMER ÄR: 546-2379.

STORT TACK TILL ALLA FRÅN STYRELSEN MED EN ÖNSKAN OM

"EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR"!

Skribent: STYRELSEN

Träna hos oss?

Är du eller ditt barn intresserad av att gå med i vår förening kan ni göra en ansökan under medlemsansökan eller om du har frågor kan du kontakta oss på This is a mailto link.

Postadress:
Stockholm RG - Gymnastik
Skansbrogatan 5B
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@stockholmr...

Se all info