Föreningen

Stockholm Rytmisk Gymnastikförening (Stockholm RG) är en ideell förening, och den enda i Stockholm som erbjuder kvalificierad träning inom Rytmisk Gymnastik (RG) för barn och ungdomar.

Föreningen stoltserar med medlemskap i Svenska Gymnastikförbundet (SvGF) och Riksidrottförbundet (RF) och driver verksamheten i enlighet med SvGFs och RFs riktlinjer och värdegrund. Vi har endast tränare som är erfarna och utbildade enligt Svenska Gymnastikförbundets utbildningsmodell. Föreningens gymnaster tränar i fina träningshallar på Södermalm.

Uppdaterad: 19 FEB 2019 07:42

Träna hos oss?

Är du eller ditt barn intresserad av att gå med i vår förening kan ni göra en ansökan under medlemsansökan eller om du har frågor kan du kontakta oss på This is a mailto link.

Postadress:
Stockholm RG - Gymnastik