Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2022

27 FEB 2022 17:26
  • Uppdaterad: 27 FEB 2022 17:26

Hej alla gymnaster, föräldrar och tränare!
Varmt välkomna till en ny termin av rytmisk gymnastik i vår fantastiska förening! Vi vill gärna uppmärksamma alla att gå in på vår hemsida och läsa igenom vår uppförandekod, klicka på nedanstående länk.https://www.stockholmrg.se/.../foreningsin.../uppforandekod/
Många jobbar ideellt i vår förening därav behöver vi hjälp från föräldrar att lyfta in och ut våra mattor samt dammsugning vid behov. Barnen får INTE lyfta mattorna och det står tydligt angivet under rubriken "Föreningens uppförandekod" på vår webbsida, enligt ovanstående länk.
Nu hoppas vi på en fantastisk vårtermin och att ni alla kommer trivas hos oss. Det viktiga är att ni gymnaster har roligt och njuter av att utföra rytmisk gymnastik med era fina kompisar!
”Rörelse med glädje!” är något vi uppmuntrar till.

Från föreningens sida är det viktigt att förtydliga vad som gäller för dom minsta barnen i "Basic mini grupperna" som tränar hos oss. Vi vill gärna att föräldrarna säger hejdå till sina barn när klassen börjar så att överlämningen sker på ett tryggt sätt. Föräldrar får inte vistas i träningssalen. Är det någon förälder som har ett barn som de vet känner oro eller är otrygg inför nya saker så kan det vara bra att stanna kvar vid omklädningsutrymmet (ej i träningssalen) tills barnet känner sig mer säker och trygg i gruppen. Prata med den tränaren som är ansvarig för gruppen. Vi försöker så gott vi kan följa restriktionerna på grund av covid-19 och försöker hålla avstånd.

Varmt välkomna till vårterminen 2022!
♥♥♥♥♥♥
/Styrelsen
Skribent: Styrelsen

Träna hos oss?

Är du eller ditt barn intresserad av att gå med i vår förening kan ni göra en ansökan under medlemsansökan eller om du har frågor kan du kontakta oss på This is a mailto link.

Postadress:
Stockholm RG - Gymnastik
Skansbrogatan 5B
11860 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@stockholmr...

Se all info